Sir-Ağda

Bizi takip edin.

<b> Balmumu nedir? Faydaları?


Balmumu arılar tarafında yapılır ve yenilebilir doğal bir üründür. Eski çağlardan beri balmumu bir şekilde insanların hayatlarında hem gıda hemde kozmetik olarak yer edinmiştir. Mesela Mısırlılar balmumunu saçları için, Romalılar ise nemlendirici olarak vucutlarında kullandılar.

Balmumu gıda maddesi dışında kozmetik sektöründe sıkça kullanılır.

Balmumunun bu kadar sıkça tercih edilmesinin nedenlerinden biri kıvam arttırıcı olması, cilde olan faydalarıdır.
Sonuç olarak balmumu özellikle doğal kozmetik sektörünün vazgeçilmez hammaddelerindendir.

Sir ağdanın ana maddesi nedir?

Sir ağda, çam ağaçlarından toplanan reçinelerin bal mumu, bitkisel maddeler ve yağlar ile karıştırılarak bir takım işlemlerden geçirilmesi ile elde edilen kuvvetli bir ağdadır

Bizim kullanmakta olduğumuz sir ağda ürünümüz balmumu özelliğindedir. Şeker ve kimyasal ürünler içermemektedir. Konserve ve kartuş olarak iki tip ürün olmakla birlikte pudralı özelliğiyle de hassas ciltler ve tüm cilt tipleri için uygundur.
Çünkü bu ağdanın içeriğinde yer alan bileşenler tüy köklerini zayıflatmaktadır. Bu da çok kısa bir süre sonra istenmeyen tüylerin neredeyse tamamının bitmesini kolaylaştırmaktadır.
Balmumu özellikli Sir ağdamızın faydaları bunlarla sınırlı değil. Ek olarak kıl dönmesi gibi oluşumların önüne geçen özel bir yapısı ve formu da bulunuyor. Aynı zamanda kadınlar arasında büyük bir problem olarak nitelendirilen batık riskine karşı da korumalı.
Etrafını dağıtmadan, pratik bir şekilde tüylerinden kurtulmak isteyenler  bu uygulamanın tüm olanaklarından faydalanabilir.

Müşterilerimizin memnuniyetlerinide göz önünde bulundurursak eğer, bize olumlu olarak geri dönüşlerini de söylemek isterim.
Zamanla tüyleri neredeyse yok ettiğini, düzenli olarak sir ağda yapıldığında  tüylerinin çok daha az çıktığını, işlem sonrası kızarıklık, kaşıntı oluşmadığını ve batık oluşumunun zamanla azaldığını, işlem sırasında da acı hassasiyetinin daha az hissedildiğini ifade etmektedirler. </b><br />